Державна установа "Запорізький обласний лабораторний центр
Міністерства охорони здоров'я України"

Приймальня /061/ 283-17-00, e-mail: zpoblses@ukr.net. «Гаряча лінія»: 707-62-27.
«Гаряча лінія - Анти грип»: /061/ 283-17-07; 283-17-29

Вхід для користувачів

Швидкі посилання


Урядова «гаряча лінія» 0-800-507-309

ZOKC

 

Інформація про санітарно-гігієнічну ситуацію в Запорізькій області за період 04 - 08.11.2013 року (11/11/2013 15:22)

Головним управлінням Держсанепідслужби у Запорізькій області проводиться постійний лабораторний контроль за якістю питної води у місцях водозаборів, на водопровідних спорудах та мережах централізованого господарсько-питного водопостачання.

За період 04 - 08.11.2013 року за бактеріологічними показниками досліджено 257 проб питної води, відхилення від санітарних норм встановлено в трьох пробах – 1,16%, проти 0 % за попередній тиждень, 1,4% в середньому за 2012 р. 

У житловій забудові м. Запоріжжя проводиться постійний моніторинг якості атмосферного повітря. Дослідження проводились по 15 інгредієнтам. Перевищення граничнодопустимих концентрацій забруднюючих речовин встановлено в 6,9 % досліджень, за попередній тиждень – 6,45 %, за аналогічний тиждень 2012 р. – 7,8 %; середній багаторічний - 20,5%.

Максимальні перевищення зареєстровано в Заводському районі м. Запоріжжя за вмістом фенолу та сірководню в 1,2 – 2,2 рази вище граничнодопустимої концентрації.

Згідно з повідомленнями Запорізького обласного центру з гідрометеорології несприятливі метеоумови розсіювання шкідливих викидів не відмічались.

Матеріал щодо перевищень граничнодопустимих концентрацій забруднюючих речовин в атмосферному повітрі направлений до Державної екологічної інспекції в Запорізькій області для вжиття заходів.

Тулушев Євген Олександрович,

начальник відділу соціально-гігієнічного моніторингу Головного управління Держсанепідслужби у Запорізькій області

11/11/2013 15:22


Архів по роках: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017

Прес-службаІсторіяЛабораторний центрДокументиНаукові матеріалиПублічна інформація
Copyright © iC