Державна установа "Запорізький обласний лабораторний центр
Міністерства охорони здоров'я України"

Приймальня /061/ 283-17-00, e-mail: zpoblses@ukr.net. «Гаряча лінія»: 707-62-27.
«Гаряча лінія - Анти грип»: /061/ 283-17-07; 283-17-29

Вхід для користувачів

Швидкі посилання


Урядова «гаряча лінія» 0-800-507-309

ZOKC

 

Інформація про санітарно-гігієнічну ситуацію в Запорізькій області за період 10 - 14.03.2014 року (18/03/2014 10:28)

Головним управлінням Держсанепідслужби у Запорізькій області проводиться постійний лабораторний контроль за якістю питної води у місцях водозаборів, на водопровідних спорудах та мережах централізованого господарсько-питного водопостачання.

За період 10 - 14.03.2014 року на мікробіологічні показники досліджена 181 проба питної води, відхилення від санітарних норм не встановлено, як і за попередній тиждень, при середньорічному показнику за 2013 р. 1,7%.

У житловій забудові м. Запоріжжя проводиться постійний моніторинг якості атмосферного повітря. За період 07 - 13.03.2014р. дослідження атмосферного повітря проводились по 16 інгредієнтам. Перевищення гранично допустимих концентрацій виявлено в 16 % досліджень. На попередньому тижні 20,9% досліджень атмосферного повітря перевищували гранично допустиму концентрацію; за аналогічний тиждень 2013 р. – 6,4%; середній багаторічний – 19,6%.

Максимальні перевищення зареєстровано в Ленінському та Орджонікідзевському районах м. Запоріжжя за вмістом пилу, сірководню та фенолу в 1,1- 1,4 рази вище граничнодопустимої концентрації.

Матеріал щодо перевищень граничнодопустимих концентрацій забруднюючих речовин в атмосферному повітрі направлений до Державної екологічної інспекції в Запорізькій області.

Тулушев Євген Олександрович,

начальник відділу соціально-гігієнічного моніторингу Головного управління Держсанепідслужби у Запорізькій області

18/03/2014 10:28


Архів по роках: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018

Прес-службаІсторіяЛабораторний центрДокументиЩо необхідно знатиНаукові матеріалиПублічна інформація
Copyright © iC