Державна установа "Запорізький обласний лабораторний центр
Міністерства охорони здоров'я України"

Приймальня /061/ 283-17-00, e-mail: zpoblses@ukr.net. «Гаряча лінія»: 707-62-27.
«Гаряча лінія - Анти грип»: /061/ 283-17-07; 283-17-29

Вхід для користувачів

Швидкі посилання


Урядова «гаряча лінія» 0-800-507-309

ZOKC

 

Інформація щодо стану води водойм області за результатами моніторингу в Запорізькій області за період 31.08-06.09.2018 року (10/09/2018 11:06)

Проводиться моніторинг стану води відкритих водойм у місцях водокористування населення. За звітний тиждень:

Стан води водойм на громадських пляжах:

Азовске море - 406 досліджень за мікробіологічними показниками – без відхилень;

р.Дніпро: - 13 досліджень на мікробіологічні показники, 1 відхилення:

- м.Енергодар, міський пляж «Сонячний», 1 проба не відповідає НД за індексом лактозопозитивної кишкової палички ЛКП;

Стан води водойм у місцях водокористування населення:

Азовске море - 11 досліджень за мікробіологічними показниками – без відхилень;

5 досліджень за санітарно-хімічними показниками – без відхилень.

р.Дніпро -

за мікробіологічними показниками – 12 досліджень, 3 відхилення:

03.09.2018 р. пляж ТОВ «Джаз-А», «Гребний канал», зона відпочинку «Хвиля» - за індексом лактозопозитивної кишкової палички ЛКП;

на санітарно-хімічні показники: 12 досліджень, 11 відхилень - пляж «Центральний», права сторона та ліва сторона; вище та нижче скиду ЦОС – 1, 2; ДВС-1; «Гребний канал»; «Джаз-А»; зона відпочинку «Хвиля»; «Водограй»; ДВС-2 – за показниками водневий показник РН, плаваючи домішки, розчинений кисень; хімічне споживання кисню ХСК.

Водойми ІІ категорії - 4 дослідження за мікробіологічними показниками – без відхилень; 4 дослідження за санітарно-хімічними показниками – 4 відхилення: р.Конка Пологівський район за показниками сухий залишок, хлориди, залізо.

р.Гайчур м.Гуляйполе за показниками хлориди.

10/09/2018 11:06


Архів по роках: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018

Прес-службаІсторіяЛабораторний центрДокументиЩо необхідно знатиНаукові матеріалиПублічна інформація
Copyright © iC