Привітання Генерального директора Державної установи «Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» з нагоди Дня медичного працівника

Дорогі  колеги!

День медичного працівника – особливе свято!

Цього дня кожна людина від щирого серця висловлює подяку усім, хто причетний до медичної галузі.

Задля здоров’я і дива життя – недоспані ночі, щоденна кропітка праця, постійне пофесійне і кваліфікаційне зростання, нечувана фізична витривалість, безліч опрацьованої наукової інформації, людський біль, який щодня медики пропускають через своє серце.

Це свято разом з лікарями відзначають тисячі людей, яким медики  подарували радість перемоги над недугами, керуючись своєю  постійною готовністю прийти на допомогу.

Шановні колеги, хочу наголосити, що саме зараз, у час війни, ключова роль  роботи Державної установи «Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» – важлива як ніколи, адже йдеться про контроль над інфекційними захворюваннями та протиепідемічний захист, адже війна була та залишається сприятливим середовищем для тих інфекційних хвороб, які назавжди завались переможеними. Ми серед тих, для кого клятва Гіппократа – не лише обов’язк, а й важлива та почесна місія. Наша з вами робота й надалі має бути спрямована на забезпечення епідемічного благополуччя громадян Запорізької області та людей, які були вимушені покинути свої оселі та знайшли прихисток та безпеку на Запоріжжі.

Від усього серця вітаю вас з професійним святом і бажаю вам, вашим родинам, всім нашим колегам миру в Україні, міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою.

Нехай ваша праця приносить щастя та благополуччя!

Хай усе добре, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею !

З повагою та подякою ,

Генеральний директор Державної установи «Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України»,

головний державний санітарний лікар Запорізької області     

Тарас ТИЩЕНКО