Аналіз роботи ДУ «ЗАПОРІЗЬКИЙ ОЦКПХ МОЗ» за 2022 рік

Аналіз роботи ДУ «ЗАПОРІЗЬКИЙ ОЦКПХ МОЗ» за 2022 рік та визначення основних напрямків діяльності установи на 2023 рік — про це сьогодні йшлося на підсумковій нараді в Запорізькому обласному центрі контролю та профілактики хвороб під керівництвом генерального директора Тараса Тищенко, який виступив з вітальною промовою.

Наказом Міністерства охорони здоров’я України від 02.06.2021 № 1103 утворено Державну установу «ЗАПОРІЗЬКИЙ ОЦКПХ МОЗ», на яку покладено виконання функцій з проведення лабораторних та інструментальних досліджень та випробувань у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення.

Робота Центру та його відокремлених підрозділів розрахована на обслуговування 5 районів, 67 територіальних громад (953 населених пунктів) з населенням 1682534 чоловік.

У 2022 році до складу ДУ «ЗАПОРІЗЬКИЙ ОЦКПХ МОЗ» входили 5 відокремлених підрозділів з 6 відділеннями та обласна установа.

Під час заходу спікери звітували про діяльність за 2022 рік та ділились планами на 2023 рік:

  • заступник генерального директора з дослідження біологічних факторів Олександр Мащака “Аналіз захворюваності населення Запорізької області на окремі інфекційні хвороби”;
  • заступник генерального директора з досліджень фізичних та хімічних факторів Дмитро Макарова “Неінфекційна захворюваність населення в Запорізькій області” ;
  • завідувач відділу організації та забезпечення лабораторних досліджень Оксана ШАМРАЙ;
  • головний бухгалтер Оксана Шилкіна.

Наприкінці наради учасники жваво обговорили основні пріоритетні напрямки діяльності установи на 2023 рік.

Ми на варті зміцнення, збереження та захисту вашого здоров’я!

Працюємо далі та рухаємось разом до Перемоги!