Державна установа "Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб
Міністерства охорони здоров'я України"

Приймальня (061) 283-17-00, e-mail: zpoblses@ukr.net

Вхід для користувачів

Швидкі посилання



 

Захворюваність на ГКІ в Запорізькій області станом на 03 листопада 2014 року (03/11/2014)

Захворюваність на ГКІ на 44-му тижні (24.10.-30.10.2014) практично на рівні минулого тижня, зареєстровано 173 випадки, проти 185 (-6,5 %). Рівень захворюваності склав 9,7, що нижче максимального багаторічного на 5 % (максимальний багаторічний рівень - 10,2). Захворюваність серед організованих дітей нижче рівня минулого тижня в 2,6 рази, хворих дітей - 8, минулий тиждень - 21. Множинних випадків ГКІ не зареєстровано.

Розшифровано з причин захворювань 88,4 % випадків ГКІ, з них харчові продукти займають 98 %. Серед причин захворювань ГКІ найбільша питома вага припадає на м'ясну продукцію - 26,7 %; молоко, молочну продукцію - 26 %; рибне - 10 %. За місцем придбання: продукти домашнього приготування - 59,3 %, питома вага харчових продуктів, придбаних на стихійних ринках - 27,3 %, на узаконених ринках - 12,7 %.

Хотлубей Дмитро Вікторович,

головний спеціаліст епідеміологічного відділу управління організації держсанепіднагляду Головного управління Держсанепідслужби у Запорізькій області

03/11/2014


Архів по роках: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021

Прес-службаЦентр контролю та профілактики хворобІсторіяНормативні документиОбласний центр КПХДокументиЩо необхідно знатиГромадське здоров'яНаукові матеріалиПублічна інформація
Copyright © iC