Захворюваність
гострими кишковими інфекціями на 39 тижні
2019 року нижче рівня минулого тижня на 21,7%, зареєстровано
236 випадів проти 301. Рівень захворюваності склав 13,7, що на 25 % нижче максимального рівня (максимальний рівень – 18,3).
Захворюваність
серед організованих дітей склала 44
випадки проти 64 на минулому тижні.
Серед факторів
передачі на ГКІ найбільша питома вага приходиться на молочну продукцію – 28,5%, м’ясну продукцію
-24,9%, , рибну продукцію- 8,8%, овочі,
фрукти – 8,8%.
При цьому питома
вага продуктів домашнього виготовлення (неправильного приготування та зберігання) склала 65,8%, харчових
продуктів, придбаних на узаконених ринках – 18,7%; на стихійних – 15%. 30/09/2019 13:19 |